Information för våra svenska gäster

Vi hämtar er på flygplatsen och vi tar oss ut till boendet och ser till att ni kommer i ordning på era rum. Efter det finns bland annat alternativet att promenera till en liten loppis så för den som är intresserad kan det vara bra att ha växlat till sig en slant norska pengar.
Det kan vara lägligt att inte känna sig superhungrig redan när ni anländer eftersom det dröjer en stund till matdags, självklart går det bra att köpa en stödfrukt i affären om så skulle vara fallet men sen framåt kvällen bjuds det på mat och umgänge på en "Lära känna varandra-kväll". Vädret bör tillåta att vi kan sitta ute, men ta med en skönt tjockare tröja eller jacka om natten blir sval. Till denna kväll går det utmärkt att köpa med sig en flaska vin på Arlanda eller några öl på mataffären i Norge (ja de säljer öl där). 
Badkläder kan vara en bra idé att ta med då ni ska bo precis vid en damm. Från lördagens bröllopsfest kommer vi ha en buss, för den som vill åka hem övrig tid finns det taxi att ringa, taxi får ni stå för själva. Nån hundring per person blir det. Det går inte att gå mellan boendet och festlokalen!
Vi längtar efter att se er den 31 augusti!!!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mysan

Men pirr!! Gud, vad jag fick längt nu!

2012-08-21 @ 09:36:45
URL: http://mysanb.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Välkomna till vår bröllopsblogg!

Den 1 september 2012 gifter vi oss i Kopperå Kapell utanför Trondheim.
Häng med i våra bröllopsplaner här.

Klicka gärna vidare in på brudens blogg i länkarkivet.