Vår toastmadame!

Att välja toastmaster/toastmadame var inte det lättaste, men när vi fick idén var det som en uppenbarelse, självklart var det hon och ingen annan! 
 
Låt oss presentera Ingvild Hegseth, hon går säkert under många namn i diverse kretsar hon rör sig i, men för oss är hon väl mest Spinnvill! Och den här damen rör sig i många kretsar, man kan liksom placera henne var som helst och hon passar in, gör plats för sig och blir omtyckt, hon är en riktig sporttjej som deltagit i många olika lag, hon har bestigit fjälltoppar, cyklat genom Norge, kört fort, brytit kroppsdelar, slagit ut tänder, dykt i Mexico, rest runt i Sydamerika, men har ändå en lugn bas i Meråker. Hon är en vild och äventyrlig partytjej som skrattar högst och mest, hennes glada energi använder hon till att ta hand om människor, hon har jobbat med sjuk- och äldrevård i Meråker i omgångar och jag kan bara tänka mig vilken frisk fläkt gamlingarna måste tycka hon är.
Ingvild passar som sagt in överallt, hon pratar lika enkelt med en treåring, som en tonåring, sina kompisar, deras föräldrar och även den ännu äldre generationen. Därför är hon en omtyckt person med massor av vänner och en stor släkt med mycket tuffhet i sig, det är väl därifrån hon har fått sin styrka och självsäkerhet, ingen kan rida ut en storm som hon. Även under de svåraste tider har hon stått stadig som en fura och stöttat de runt henne. 
 
Varför vi valde att fråga Ingvild är för att hon inte är rädd att ställa sig upp och ta ton, ta ordet, ta en armbrytningsmatch, eller snabbt lösa en oväntad situation, någonstans ungefär efter välkomstdrinken pratar hon också mer än gärna svenska, vilket kan vara en fördel på vårt svorska bröllop. 
 
Vi frågade henne under en middag i vintras, och hon blev jätteglad och tackade raskt ja till uppdraget, sen åkte hon till Mexico för hundrade gången och fortsatte med sina äventyr där. Nu har hon haft en sommar i Norge och ska till hösten börja plugga till sjuksköterska utanför Oslo. Den som blir vårdad av henne kommer snabbt tillfriskna av de glada skratt och positiva energi hon utstrålar, det kan jag lova, Norges sjukvård kommer bli förändrad när hon kommer in och tar plats i staben. 
 
Nu vet ni alla lite mer om Ingvild, den handlingskraftiga, tävlingsinriktade, skrattande tjejen som slår de flesta i shotsrace eller ölhävartävlingar. Fast hon slår egentligen de flesta i de alla slags tävlingar om hon bara har bestämt sig för det. 
 
Det är henne ni kontaktar om ni vill hålla tal eller dylikt under vår bröllopsmiddag, allt detta ska planeras och passas in så kontakta henne gärna så fort som möjligt. Vi är inte förtjusta i spex, lekar och sånger så det kan ni gärna skippa. Och håll talen till max 3 minuter, det kanske är många som vill säga något och ingen gillar träsmak i baken.
 
 
 
Ingvild kontaktar ni på +4793402296, ingvild_hegseth@hotmail.com eller på Facebook.
 
Vi avslutar med hennes egna favoritord
 
Explore the world
Love the people
Enjoy the ride
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Välkomna till vår bröllopsblogg!

Den 1 september 2012 gifter vi oss i Kopperå Kapell utanför Trondheim.
Häng med i våra bröllopsplaner här.

Klicka gärna vidare in på brudens blogg i länkarkivet.