Færgglada klænningar

Why not? Jag ær sjælv inget fan av vita klæder utan gillar færg mycket bættre!
bridesmaids in neon pink and yellow

Fantastisk vigselplats

Hærliga Prickig Katt-butiken och bloggen har ni væl inte missat?

Bröllopsboende

Ni som ska bo i husen i Kopperå, ta gärna med er badkläder då det finns en liten strand vid en damm precis vid husen. Vill ni ta en promenad i omgivningarna kan det vara bra med gympaskor, kvällen kan bli lite småsval i september, på fredagen kan det vara skönt med en varm tröja.
På fredagen blir det frivillig aktivitet och enkel och avslappnad middag tillsammans med alla som kommit. Även de som inte ska bo över får gärna komma förbi, säga hej, sitta ner och äta lite eller dricka något.
Det kan vara bra att ta med en egen flaska vin om det är något särskilt som önskas, på lördagen mellan kyrkan och festen kanske ni vill ta er ett glas också.
Handdukar och sängkläder finns på rummen, så det behöver ni inte ta med er.
På söndagen hänger vi kvar i de fina husen och naturen runt omkring. Tillsammans ordnar vi god mat och pratar om gårdagen och framtiden.

Nedan är lite bilder från boendet

Önskelista hos Black Design

Då har vi registrerat en önskelista hos Black Design. Det går bra att handla varorna på vilken Black Design-butik som helst, ni frågar bara efter vår önskelista.
SylinderlysLampePutetrekkBuddha

Grease lightning


Woody

couple in a wood shed

Guld och grøna skogar

irish wedding inspiration

Brudklänningen är här!

Idag kom den, och satt perfekt, fantastisk på alla sätt och vis. Nu är det bara för 1 september att komma!

Blött

Alkoholbeställning lagd, check! Adrig beställt så mycket dricka ever, ni behöver inte oroa er för att det ska bli torrlagt på bröllop. Dessa stora kvantiteter känns overkliga. Skål!

Inbjudningarna

Vi beställde dem från Optimalprint, bra priser, bra hemsida och snabb frakt. Tror vi betalade runt 800 kronor för 75 kort i två olika utföranden, alla med kuvert till. Med frakt.
Jag jämförde priser på flera olika sidor, svenska och norska. Först tänkte jag satsa på ett återvunnet papper, men det var så mycket dyrare att jag inte tyckte det kändes värt det tyvärr, vi tog basicpappret och det blev jättebra! Jag kollade även på att trycka upp vykort istället, men det skiljde inte i kostnad.
Dessutom fick man den här trevliga överraskningen!
Vi hade googlat på lite olika inbjudningar, vi visste väl ungefär vilket stuk vi ville ha. Vi kollade mycket på cirkusaffischer, gamla amerikanska aktier och andra värdepapper.
Inbjudan vi utgick från hittade jag på Etsy, jag förstod fort att jag skulle kunna göra något eget av dem. Originalet kändes som en fransk fräsch parfym, vi vill ju gärna ha något lite glammigt och blommigt, men ändå med äldre stuk.
Jag tog bort all text, och sedan flyttade jag markeringarna och tog bort monogrammet. Efter det lade jag på olika smutsiga filter och jobbade fram en text som skulle rymmas och se bra ut, men ändå diskret. Jag ville ha ett enkelt typsnitt som vägde upp det snirkliga i övrig dekor.
Inbjudan blev till slut så här. Den ena av dem, den kommer nämligen i en annan textversion omm an inte är bjuden på middagen utan till kyrkan och festen.
Namnen skrev vi för hand för en personligare touch.
På de första kuverten var jag ambitiös och satte på en rad spetstyg

RSS 2.0
Välkomna till vår bröllopsblogg!

Den 1 september 2012 gifter vi oss i Kopperå Kapell utanför Trondheim.
Häng med i våra bröllopsplaner här.

Klicka gärna vidare in på brudens blogg i länkarkivet.