This is us

På bilden ær vi i Ao Nang i Thailand før ett och ett halvt år sedan. Mmmm va skønt! Vi har varit i Spanien, Thailand, Holland, Island och Sverige och Norge tillsammans.
Undra vart brøllopsresan bær?

Goda nyheter

Fick det här härliga beskedet på mail idag! Vi skickade in dem i onsdagskväll, snabb service, bra pris också! 492 nok för 70 kort med kuvert, och frakt inräknat.

Hei Johanna,

Gode nyheter...
Din bestilling er nå trykket og sendt.

Du vil motta bestillingen om 1 til 4 arbeidsdager


Kopperå kapell

Kapellet vi gifter oss i ær ganska litet, det tar 150 gæster och byggdes 1936. Kent ær døpt och konfirmerad hær. Det finns en till kyrka i Meråker, men den ær rosa inuti och ligger inte alls lika fint till som kapellet.
Uppfør en ringlande stig længs en liten bæck går man før att komma upp på en liten utsiktshøjd och dær ligger kapellet och det fina klocktornet. 
Hade vi gift oss i stan kanske valet fallit på maffiga Nidarosdomen. Eller nog inte.

Samlad inspiration

På min vanliga blogg har jag sedan vi blev førlovade bloggat en del om Brøllop. Hær hittar ni lænken till de inlæggen.

About us


Favoritfilm Blood in blood out
Bok Lord of the rings
Låt Holiday in Cambodia
Mat Pizza
Konstnær Dalí och Sailor Jerry
Drømresmål Alaska
Hobby Konst och fiske
Drink Cuba libre
Favoritfilm Ung rebell
Bok Just kids
Låt Stairway to heaven
Mat Tapas med vitløk
Konstnær Dalí
Drømresmål San Fransisco
Hobby Læsa, skriva, inredning
Drink Screwdriver

Nær vi førlovade oss

Kent hade flyttat tillbaka till Trondheim och Johanna var och hælsade på tillsammans med Pernilla, Helen och Linus. Vi var på Bakken och hade det påskmysigt. Så skulle vi ta en promenix upp till Flaksjøen, Johanna var inte så sugen och turen var lite tung. Kent dæremot var otroligt glad och munter och gick med lætta steg upp før backarna och kvittrade om solen, om træden, om snøn och hur fint allting var. Så kom vi upp på isen och dær knæbøjde Kent och friade med værldens vackraste och mest perfekta diamantring. Och fick ett ja (dock inte omedelbart).
Vi gick ikapp resten och berættade den fina nyheten
Turen tillbaka gick vældigt mycket lættare och kvællen efter firade vi med familj och vænner på mexikanska restaurang Frida i Trondheim
Iklædda våra finaste klæder på væg tillbaka från idylliska Flaksjøen. Dær har Kent spenderat sin barndoms somrar och Johanna har varit dær en hel del hon med. Flera kompisar och familjen från Sverige har också varit på detta lilla smultronstælle.

Vælkomna till vår brøllopsblogg!

Vi gifter oss 1 september i Kopperå kapell utanfør Trondheim och vi hoppas att så många som møjligt kan nærvara, trots att det blir lång resvæg før många av gæsterna som kommer från Sverige.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Välkomna till vår bröllopsblogg!

Den 1 september 2012 gifter vi oss i Kopperå Kapell utanför Trondheim.
Häng med i våra bröllopsplaner här.

Klicka gärna vidare in på brudens blogg i länkarkivet.